Uitgeperst katoenzaad waarbij voldoende katoenfiber in het product is achtergelaten waardoor het geheel zacht en comfortabel is. Knaagdieren kunnen er goed in graven en nestjes mee/in maken. Cotton N Cotton neemt goed vocht op en is nagenoeg stofvrij. Verkrijgbaar in 15L, 40L en 140L.

Wie nog niet zelf in Afrika is geweest kent ongetwijfeld de kleurrijke beelden van het continent waar mensen in harmonie en respect voor de natuur samenleven. Waar wildernis tegelijk beschaving biedt door een schat aan natuurproducten waar menig lokale gemeenschap voorspoed en welzijn aan ontleent. Joris No Smell’s Cotton N Cotton is zo’n natuurproduct. Door traditionele kennis over plant en dier af te stemmen op een economische afzetmarkt, ontwikkelden de West-Afrikanen samen met Joris No Smell de ecologische verantwoorde bodembedekker voor in de knaagdierkooi. 

Eigenschappen:

✓ Zacht en comfortabel
✓ Stofvrij en daarmee ook geschikt voor ratten
✓ Zeer hoge vochtabsorptie
✓ Graaf- en speelmogelijkheden
✓ Gaat langer mee dan de traditionele bodembedekkers
✓ Natuur en milieuvriendelijk
✓ Mag in de groenbak
✓ Verminderd allergieën

Gebruik:

Ideaal voor gebruik binnenshuis. Voor knaagdieren die graag graven en nestjes maken kun je een flinke laag aanleggen tussen de 25 en 40 cm. Als dat geen vereiste is kun je tussen de 8 en 10 cm aanhouden.

Geschikt voor:

Konijnen en knaagdieren.

40 Liter
140 Liter