Bodembedekking voor Erve Knots

Op 2 juni plaatsten we een winactie op onze facebookpagina @jorisbodembedekkingnl Onze volgers konden hierbij een kleindierenopvang taggen onder ons bericht zodat wij deze konden blij maken met onze bodembedekking. Dierentehuis Erve Knots uit Drenthe was dit keer de gelukkige winnaar.

Heidi en Dick bieden sinds 2010 een thuis aan o.a. verwaarloosde varkens, verwilderde katten en kippen waarvan de eigenaar niet meer voor ze kon zorgen. Inmiddels wordt hun erf bewoond door zo’n 100 dieren: honden, katten, konijnen, cavia’s, varkens, ganzen, geiten, pony’s en schapen. De bodembedekking komt hier daarom zeker goed van pas!

Het was hun droom om vrij te kunnen wonen om zo dieren een goed huis te kunnen bieden. Na het zien van de vele foto’s is dat naar ons idee zeker gelukt! Het mooie is dat de dieren die hier terechtkomen tot hun dood mogen blijven. Hierdoor zijn de vrije plekjes schaars, maar is een eenmaal opgevangen dier verzekerd van een liefdevol en gelukkig leven.

Nieuwsgierig geworden? Regelmatig vind je op hun site een leuke blog van de dagelijkse avonturen op hun erf. Neem vooral een kijkje op www.erveknots.nl

Met dank aan Heidi voor de leuke foto’s.

Eén gedachte over “Bodembedekking voor Erve Knots

  • 15 juni 2020 om 15:05
    Permalink

    Ik lees blog altijd.
    Heidi en Dick hebben zo’n groot hart voor dieren!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.